WWE vs TNA ya Hoşgeldiniz
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

WWE vs TNA ya Hoşgeldiniz

WWE ve TNA Süperstarlarının Dövüşüne Tanıklık Edin.

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

WWE Championship

3 posters
YazarMesaj
Matt Hardy
Admin
Admin
Matt Hardy

WWE Championship Empty
MesajKonu: WWE Championship   WWE Championship Icon_minitimeSalı Tem. 20, 2010 8:20 pm

Arkadaşlar Ps2den oynattığım için resim koyamadım maçı anlatıcam Maça John Cena Carlitoya ve Triple He Sholder Blocklar atmaya başladı
Carlito john cenanın arkasıan geçip Backstabber fin yaptı Ardında Triple H Carlitoya pediggree çekti Triple Tuş Denedi ama 2de kaldı John Cena engelledi John Cena Triple H dışarı fırlattı Carlitoya F-U çekmek istedi ama Carlito Kurtuldu ve john ceneya Backstabber Yaptı
Tuş Denedi ama 1de kaldı Very Happy TripleH John Cenaya pedigree çekti Carlito iplerden zıplayarak john cena ve triple hin üzerine uçtu Carlito
Triple He Tuş denedi 2de kaldı Cena Triple H Dışarı fırlattı Ardından Carlito ona koşarken çelme taktı ve STF yaptı Carlito pess etti yeni WWE Champion John Cena Triple H Rövanş istiyosun biliyorum istersen bu bir Steel Cage maç olabilir.

WWE Championship John-Cena-defeated-Orton7
https://wwevstnarpg.yetkinforum.com
The Game
Moderatör
Moderatör
The Game

WWE Championship Empty
MesajKonu: Geri: WWE Championship   WWE Championship Icon_minitimeÇarş. Tem. 21, 2010 8:54 am

Rovans istediğimi nerden anladın Very Happy evet bana uyar stell cage olsun Very Happy Bu arada tebrikler John
Carlito Carabian Cool
Üye
Üye
Carlito Carabian Cool

WWE Championship Empty
MesajKonu: Geri: WWE Championship   WWE Championship Icon_minitimeCuma Tem. 23, 2010 7:13 pm

Lanet olsun kaybettim! WWE kemerinin peşini bırakmicam bende istiyorum bi maç daha

WWE Championship
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» WWE Championship
» Intercontinental Championship
» WWE Championship
» Intercontinetal Championship
» Intercontinetal Championship Sonucu